​​​​Susţine-ne

Dacă îţi place TopHabits şi doreşti să ne sprijini, ţi-am fi recunoscători. Mai jos ţi-am pus la dispoziţie mijloacele prin care poţi da vestea mai departe şi să ne ajuţi să devenim un blog de dezvoltare personală cu o comunitate cât mai largă:

Dacă ai un blog

Dacă ai un blog, ne poţi ajuta adăugând TopHabits în blogroll. S-ar putea ca cititorii tăi să fie interesaţi de dezvoltarea personală.

Poţi adăuga banner-ul de mai jos de mărimea 125 x 125:

TopHabits-Inspiratie, Productivitate si Dezvoltare Personala

Codul pe care trebuie să-l adaugi:

Dacă ai profil pe Facebook

Dacă ai profil pe Facebook, ne poţi ajuta în primul rând devenind fan pe pagina noastră de Facebook. Deocamdată am preferat să publicăm pe această pagină doar articolele de pe blog. Însă în viitorul apropiat promitem să-ţi servim cu ajutorul paginii de pe Facebook dezvoltare personală pe tavă în fiecare zi 😀 Aşa că îţi recomandăm să devii fan.

Deasemenea ne poţi sugera prietenilor tăi. Ţi-am fi foarte recunoscători pentru asta. Cum poţi face asta? Păi, odată ce ai devenit fan, intri pe pagina de Facebook şi acolo sub logo dai click pe Sugerează Prietenilor, sau Suggest to Friends(depinde cum e setată limba).

Altfel, dacă îţi mai plac articolele nostre poţi da Like, sau poţi posta pe profilul tău articolele care ţi-au plăcut. Suntem flataţi când observăm chestii de genul ăsta 😀

Alte metode la fel de eficiente de a ajuta TopHabits

Dacă vrei să fii la curent cu articolele noastre te poţi abona la RSS sau prin E-mail.

Dacă ai cont de Twitter. Noi avem la fiecare articol un butonaş de RT automat pe Twitter. Ne poţi promova articolele cu un singur click 🙂 Deasemenea, ne poţi urmări pe Twitter.

Dacă ai ceva de spus, ne poţi lăsa câte un comentariu de fiecare dată când consideri că mai e ceva de spus la un articol. Astfel ne vei ajuta să dăm cât mai multe informaţii celorlalţi cititori. Şi dacă vrei mai mult, atunci poţi scrie un articol pentru TopHabits şi noi îl vom publica cu semnatura şi cu tot tacâmul. Iar tu vei avea cu ce să te lauzi prietenilor 😀

Dacă ai o idee de dezvoltare te rugăm să ne trimiţi un mail la tophabits[at]gmail[punct]com. Vom fi bucuroşi să auzim cum mai putem dezvolta proiectul.

Îţi mulţumim

Dacă preferi să ne citeşti, îţi mulţumim. Ţi-am spus la dipoziţie aceste metode de a ne ajuta pentru că dorim ca familia TopHabits formată din cititori şi echipă să crească. Şi credem că dacă ne dai o mână de ajutor la creşterea proiectului vom fi astfel mai aproape. Îţi mulţumim că exişti şi sperăm să nu te dezamăgim niciodată 🙂

Dacă ne-ai ajutat, te rugăm să ne anunţi, ca să îţi putem mulţumi 😀

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page