Deşi e despre blogging, acest articol se leagă şi de dezvoltarea personală. Pentru că orice faci sau înveţi ca să fii mai bun într-un anumit domeniu se cheamă dezvoltare personală. Iar azi vorbim puţin despre cum să fii un blogger mai bun.
Cu ce m-a ajutat pe mine blogging-ul
Prin 2006 îmi porneam blogul personal. Îl pornisem pentru că vroiam să-mi înlocuiesc un site personal mai vechi. Nu aveam planuri mari, vroiam doar să mă exprim, iar singura audienţă la care puteam spera erau colegii mei.
Până în momentul de faţă, blogul m-a ajutat cu:
- nişte prieteni cu care îmi face plăcere să mă întâlnesc(Ilinca şi Cristi sunt cei mai vechi prieteni pe care mi i-a adus blogul).
- o îmbunătăţire a scrisului. Şi acum roşesc dacă-mi citesc primele articole 🙂
- schimburi de idei cu o grămadă de oameni.
- am citit enorm. Mulţi cred că dacă citeşti bloguri în loc de cărţi, atunci nu se pune. Ba se pune. Uite, o să iau cel mai recent articol de pe blogurile mele preferate ca să vă faceţi o idee despre calitatea scriiturii: Inunuenda, Incze Klára, Gia.
- ceva gagici, e drept.
- apreciere din partea profesoarei de română din liceu. Cred că niciunul dintre noi n-avea de unde să ştie.
- o ieşire în Austria şi alte chestii.
Training de blogging
Lista de mai sus e ca să arăt că un blog te ajută enorm. Iar dacă sunt unii care spun că blogerii n-au viaţă, sunt prost informaţi. Bun, acum să scriu despre ce vroiam să scriu de la bun început:
Gloria ne anunţă un training de blogging organizat de Blogway. Dacă eşti blogger sau vrei să-ţi faci un blog şi vrei să te îmbunătăţeşti în blogging, acest training e numai bun. În plus, e gratis.
Ca să afli mai multe, poţi citi articolul Gloriei, sau dacă te-am convins deja, poţi aplica la acest formular. Succes!
zici: ” am citit enorm”… daca tinerii ar gasi macar putin din placerea/pasiunea ta de a citi, cred ca lucrurile ar fi altfel in jurul nostru.:)
Am participat la acel training, a fost foarte interesant, ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc o persoana precum Mihail, sunt putini oameni in Romania preocupati de voluntariat, de citit si imbogatit cultura generala, de dezvoltare personala si de propriul cortex cerebral in general. De acolo am aflat si despre voi 🙂