​​​​Despre noi

Despre TopHabits

TopHabits este un blog început pe la mijlocul anului 2009. Iniţial se dorea a fi un blog despre obiceiurile oamenilor interesanţi. Proiectul a căzut din cauza timpului insuficient şi volumului mare de muncă.

În ianuarie 2010 TopHabits s-a relansat pe o nişă nouă: dezvoltarea personală.

Cu acest blog vrem  să ne urmăm pasiunea pentru dezvoltarea personală şi totodată să dăruim vizitatorilor cunoştinţele pe care le-am asimilat de-a lungul timpului. Nu vom oferi reţete unice ale succesului, însă vom scrie despre lucrurile care au funcţionat pentru noi.

Echipa

Cristian Ciuberea – Project Manager, fondator
CristianCiuberea (1)Îmi place să cred că sunt în continuă schimbare. Azi nu sunt ce am fost ieri şi mâine nu voi mai fi ce am fost azi. Am 26 de ani şi sunt student la ETTI. În primul an de facultate, am citit cartea Compasiunea de Osho şi de atunci s-a schimbat totul. Osho îmi confirma ce simţeam de mult, că viaţa poate fi extraordinară, dar că ceva ne limitează. Caut continuu acel “ceva” şi vreau să-i încurajez şi pe alţii să facă la fel.

Facebook | Vezi articolele scrise de Cristi

Au facut parte din Echipa Tophabits

Andrei Boar – Fondator, autor

AndreiBoar (1)Sunt preocupat de dezvoltarea personală de prin generală când îmi făceam tot felul de liste şi strategii despre cum să ajung cel mai tare din parcare. Prin liceu am văzut că sunt oameni care-şi publică reţetele de productivitate prin cărţi. Am  început să-i citesc şi de atunci pasiunea continuă.

Blog personal | Facebook | Vezi articolele scrise de Andrei

Ilinca Sălăgean – Autor
Ilinca (1)Sunt o geamănă tipică: nu am stare, vorbesc mult şi mă entuziasmez din orice. Am descoperit voluntariatul de vreo 7 ani şi am învăţat foarte multe despre mine şi despre ceilalţi prin activităţi diverse: de la campanii eco la emisiuni TV, şi de la vânzări la organizare de evenimente. Sunt proaspăt absolventă a Facultăţii de Studii Europene şi vreau să învăţ cât mai multe lucruri despre cum să devin mai bună. Şi cred că alţii pot învăţa odată cu mine.

FacebookVezi articolele scrise de Ilinca

Ioana Bota – Comunicare Online
IoanaBCred în proiectele tari care pot aduce un impact în mediul în care se dezvoltă, motiv pentru care am fost şi eu cooptată, prin aprilie aşa, în echipa TopHabits. Marea mea pasiune e comunicarea şi toate celelalte domenii adiacente: relaţiile publice, publicitatea, marketing-ul etc. În plus, sunt printre puţinii oameni care fac obsesii pentru culori, iar obsesia mea este galbenul. Prietenii ştiu de ce.

Facebook | Twitter | Linkedin

Florin Roşoga – Autor

Florin RosogaM-am alăturat proiectului TH pentru a ajuta la dezvoltarea sa. Cred că fiecare dintre noi ar trebui să fie preocupat în primul rând în a face din propria viață și a celor din jur o evoluție continuă. Să mergem încă un pas mai departe pe calea propriei călătorii, iar nu să o abandonăm.

În ultimii 10 ani am studiat și experimentat o multitudine de tehnici, am participat la numeroase bootcampuri, workshop-uri, seminarii și cursuri legate de dezvoltarea personală. Lucrurile despre care scriu aici le-am încercat personal sau tocmai le experimentez.

Doresc să ajut prin aceste materiale și pe alții să învețe din experiențele mele și în același timp să îmi clarific și eu mai bine propria evoluție. Sper ca astfel să te ajut să eviți greșelile pe care le-am făcut eu, iar prin feedback-ul pe care îl vei oferi, eu să învăț din experiențele tale.

Facebook | Twitter | Blog | Vezi articolele scrise de Florin

Raluca Moisi – Autor

RalucaMoisiPasionată de autocunoaştere şi depăşirea limitelor, m-am alăturat proiectului TH dorind să împărtăşesc şi altora din experienţa mea în ce priveşte dezvoltarea personală. Iubesc viaţa şi provocările ei şi cred că misiunea mea este să redau celor din jur curajul pentru a-şi descoperi şi folosi potenţialul.
Nu cred în “miracolele din viaţă“, ci în viaţa trăită ca un miracol!

Facebook | Twitter | Blog | Vezi articolele scrise de Raluca

Leonard Dobre – Autor

LeonardDobreSunt un blogger pasionat de dezvoltare personală. Preocuparile mele sunt vaste, de la dezvoltare web şi public speaking până la arte marţiale. Sunt interesat, în mod principal, de cum îţi poţi simplifica viaţa, cum te poţi autodepăşi şi cum poţi schimba lumea din jurul tău.

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page