.st0{fill:#FFFFFF;}

Cărţi

50 de cărţi fundamentale

 March 19, 2012

By  Cristian Ciuberea

Cum ar fi daca ai putea citi esenta unei cărţi în maxim o oră? Sau să poţi vedea în cateva minute dacă o carte ţi se potriveşte sau nu? Sau să cuprinzi într-o carte 50 de carţi?

Tom Butler-Bowdon a scris o serie de cărţi, în care a redat esenţa a 50 de cărţi pe teme cum ar fi dezvoltarea personală, succesul, spiritualitatea sau psihologia. Până în 31 martie, în limita stocului disponibil poţi cumpăra cărţile de mai jos cu 50% reducere, la doar 17,5 ron cartea! E ca şi cum ai cumpăra 50 de cărţi odată!

50 de cărţi fundamentale pentru dezvoltarea personala

Textele „fundamentale” examinate aici, de la stravechile invataturi ale lui Buddha si Lao Zi si pana la bestselleruri contemporane ca Inteligenta emotionala si Eficienta in 7 trepte, reprezinta cele mai valoroase scrieri din domeniul care, de la inceputul secolului XX, a fost desemnat prin sintagma „self-help”.

Lista completa carti


50 de cărţi fundamentale despre succes

50 de lucrari fundamentale despre succes va dezvaluie faptul ca absolut oricine poate avea o viata plina de sens si va invata cum sa impletiti munca si succesul financiar cu reusita in plan personal. Practice si filozofice in acelasi timp, sensibile si totodata motivationale, cartile selectionate de autor va prezinta biografiile unor oameni exceptionali, va introduc in lumea afacerilor, va poarta in domeniul psihologiei si al vechilor filozofii, exploreaza terenul fertil al textelor care i-au ajutat pe multi sa devina oameni de succes.

Lista completa carti

50 de cărţi fundamentale de spiritualitate

50 de carti fundamentale de spiritualitate constituie un adevarat caleidoscop de analize revelatorii ce dezvaluie ideile marilor ganditori ai lumii. Lucrarea trateaza mai putin religia sau teologia si se opreste mai mult asupra trezirii spirituale personale si extinderii cunoasterii. Accentul este pus pe povestile de viata ale multor personalitati spirituale, inclusiv pe cazuri dramatice de convertire religioasa, dar si de descoperire treptata a telului suprem.

Lista completa carti

50 de cărţi fundamentale de psihologie

50 de carti fundamentale de psihologie reprezinta un ghid autentic de popularizare a psihologiei. In cadrul unei calatorii ideatice care acopera 50 de titluri, sute de idei si peste un secol de existenta a psihologiei, autorul analizeaza scrieri contemporane semnificative, cum ar fi Fericirea autentica a lui Martin Seligman, dar si tezaurul de intelepciune caracteristic unor personalitati semnificative pentru dezvoltarea acestui domeniu.

Lista completa carti

Maratonul reducerilor

Colecţia de 50 cărţi fundamentale nu e singura la reducere.
Profită acum de reducerile de minim 50% 🙂

Cristian Ciuberea


Cristian Ciuberea este unul din fondatorii TopHabits.ro. Este interesat de potenţialul uman şi cum anume îl poţi trezi pe uriaşul din tine, considerând că după ce reuşeşti să faci asta, restul e optimizare.

Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch