.st0{fill:#FFFFFF;}

Dezvoltare personală, Evenimente

Evenimente de dezvoltare personală

 September 21, 2010

By  Andrei Boar

Pentru că a venit toamna şi nu mai e mult până încep şi studenţii facultatea, Cristi a venit cu ideea să dezvoltăm un site de evenimente pe care să promovăm toate evenimentele care au ca şi componentă dezvoltarea personală.

Astăzi, suntem bucuroşi să vă anunţăm şi lansarea site-ului:

Ne-am gândit ca acest site să ajute atât pasionaţii dezvoltare personală cât şi organizatorii de evenimente.

Fie că e training, workshop, şcoală de vară, acţiune socială sau de voluntariat noi vom da vestea mai departe.

Astfel, dacă te-ai săturat să fii înscris pe o grămadă de grupuri de yahoo sau să afli despre un eveniment pe ultima sută de metri, evenimente.tophabits.ro va fi locul în care vei găsi toate evenimentele care te interesează. Te poţi abona doar la noutăţile de lângă oraşul tău.

Pentru organizatori, avem opţiunea Adaugă eveniment, prin care ne puteţi trimite detaliile unui eveniment, iar noi îl vom promova atât pe site, cât şi pe Twitter sau Facebook. Gratis.

Ilinca şi Cristi din echipa noastră vor fi cei care vă vor aduce la cunoştinţă toate evenimentele mişto. Momentan, site-ul e în versiune beta, mai sunt lucruri la care vom lucra în viitor, însă în principiu asta am avut de spus pe azi 🙂

Dacă aveţi sugestii sau întrebări, puteţi lăsa un comentariu la acest articol. Dacă nu, ne puteţi ajuta cu un RT la acest articol sau un Share on Facebook. Vă mulţumim 🙂

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch