.st0{fill:#FFFFFF;}

Bani

Ai visat vreodata sa scrii o carte?

 May 15, 2012

By  Cristian Ciuberea

Cand eram mic aveam un obicei mai ciudat pentru un copil de 8-9 ani. Cum adunam 10000 de lei, cum imi cumpăram o carte cu basme de la chioşcul cu ziare. Îmi plăceau foarte mult poveştile care se terminau cu bine, în care de multe ori eroul era mic la începutul poveştii, dar se dovedea genial până la final. Visam pe vremea aia să scriu şi eu basme, la fel de interesante ca ale lui Petre Ispirescu sau Fraţii Grimm.

Mai târziu, după ce am mai crescut, mi-am făcut alt obicei: să cumpăr cam o carte pe lună. Fac asta de cel puţin 5 ani, doar că acum cărţile sunt legate de dezvoltarea personală. De fiecare dată când citesc o carte care mă impresionează şi îmi face părul să mi se ridice pe mână visez la ziua când voi scrie şi eu o carte care să aibă acelaşi efect asupra cititorului.

Mă încântă când mi se dovedeşte cât potenţial avem noi ca oameni şi mă entuziasmează gândul că citindu-mi articolele şi în viitor cărţile, oamenii îşi vor schimba radical viaţa.

Les Brown zicea în Step into your greatness că nu a fost deloc greu să schimbe vieţile a sute de puşcăriaşi, că nu a fost deloc greu să motiveze oameni de afaceri şi elite din diverse domenii. Ce a fost cu adevărat dificil, a fost să creadă că EL poate să facă asta.

Şi tot Les Brown zicea ca atunci cand tu nu crezi in tine, e bine sa crezi macar in credinta altcuiva in tine.

Tu crezi că poţi scrie o carte?

Dacă ai şi tu visul de a scrie o carte, am o veste bună pentru tine!

Pera a lansat un program super tare. E vorba despre Impulsul pentru cartea ta, un program care te va învăţa cum să scrii, publici şi vinzi o carte cu zero lei investiţi. Pera stie ca si tu poti scrie o carte si iti va arăta şi cum să faci asta. Urmăreşte minicursul gratuit şi te vei convinge.

Minicurs gratuit despre cum sa scrii o carte

Ai mai jos linkurile spre cele 3 video-uri din cadrul minicursului gratuit:

Curs detaliat

După cum vei vedea, Pera oferă multe informaţii de valoare în cursul gratuit. Totuşi pentru cei care vor să beneficieze şi de mai mult ajutor, a creat şi o versiune avansată a cursului. Poţi vedea în imagine ce conţine cursul.

Pe langa informatiile primite, participând la acest curs, vei mai avea un mare beneficiu: vei avea o intreagă comunitate care va crede în tine şi te va sprijini să îţi scrii cartea. Ştiai că succesul e influenţate în proporţie de 10% de informaţii, de 40% de mentalitate şi de 50% de anturaj?.

Imaginează-ţi 50 de persoane care îţi spun zilnic că poţi să scrii o carte şi care îţi şi arată că ele au început deja procesul 🙂

Bonus din partea mea

Toti cei care se inscriu vor primi un pdf cu rezumatul cursului The creation method. Cursul costa 99$ iar tu il vei primi gratuit, economisind timp si bani.

Apoi, primele 4 persoane care se înscriu, vor primi in plus câte un pachet din programul Dublează-ţi productivitatea în mai puţin de şapte zile. Valoarea unui pachet e de 147 de ron, iar tu îl vei primi gratuit!

La următorii 5 care se înscriu la curs(deci locurile 5-9) le voi trimite prin poştă 2 cărţi: Harv EkerSecretele minţii de milionar şi Paul McKeenaCâştiga acum încredere în tine. Valoarea acestui pachet e de 50 de ron. Sunt două cărţi foarte valoroase care te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine şi să câştigi mai mulţi bani.

În plus, mă ofer să te ajut cu orice ţine de partea tehnică a unui blog, de la cumpărat domeniu, host(îţi pot arăta cum să obţii hosting gratuit), teme, plugin-uri, etc. Acest bonus e valabil şi pentru cei care nu mai prind primele 2 bonusuri.

Tot ce trebuie să faci e să-mi trimiţi un mail la tophabits[at]gmail.com şi să-mi confirmi că te-ai abonat la curs. Bonusurile se vor da pe principiul primul venit, primul servit, aşa că dacă eşti hotărât, acţioneză acum!

Sursa imagine: Stockfresh

Cristian Ciuberea


Cristian Ciuberea este unul din fondatorii TopHabits.ro. Este interesat de potenţialul uman şi cum anume îl poţi trezi pe uriaşul din tine, considerând că după ce reuşeşti să faci asta, restul e optimizare.

Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. buna ziua ma cheama Cezara si am 10 ani. Mereu mi-am dorit sa scriu o carte care sa fie vazuta si de ceilalti.am scris doar o carte dar nu am publicat-o.Este vorba despre viata unei mame cu inima franta care revine la viata multumita copilului ei care are doar 4 ani si a readus-o la viata.a vrea foarte mult sa public aceasta carte.Puteti sa ma ajutati?Multumesc ,o seara buna.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch