.st0{fill:#FFFFFF;}

Altele

Aţi văzut noul motivant.ro?

 January 6, 2011

By  Andrei Boar

Vara aceasta, după ceva nopţi pierdute cu php-ul, anunţam lansarea unui mic proiect marca TopHabits: motivant.ro. Spun mic, pentru nu era un proiect 100% original şi nici nu se vroia ceva anvergură.

Însă venea cu o provocare: să vedem partea plină a paharului. Doream să ne strângem o mână de oameni care să-şi împărtăşească experienţele pozitive de zi cu zi.

Cum a fost

La început arăta aşa:

Un background împrumutat de la Twitter, cu câteva lucruri care se mai încurcau şi o mână de oameni care s-au încăpăţânat să scrie. Am vrut să fie cât mai simplu, însă din păcate, de multe ori forţam userii să intre în panoul de administrare WordPress şi nu era deloc friendly.

Însă nu-mi păsa deloc: mi-am pus o idee în practică.

Cum e acum

Acum arată aşa:

Comunitatea numără 45 de utilizatori. Design-ul e mai curat, iar lucrurile au devenit mult mai simple pentru că userii nu mai trebuie să intre în panoul WordPress şi…dar mai bine vă invităm să vă faceţi cont şi să-l încercaţi cel puţin 2 săptămâni. Veţi vedea că încet, încet veţi fi mai recunoscători pentru lucrurile mărunte şi frumoase din viaţa voastră.

motivant.ro poate fi un instrument util pentru practicarea recunoştinţei. Iar beneficiile acesteia nu sunt de ignorat.

Aş dori să le mulţumesc utilizatorilor înregistraţi până acum pentru că dau un sens proiectului şi vă invităm pe cei care cred în jumătatea plină a paharului să vă faceţi cont şi să începeţi să ne împărtăşiţi experienţele plăcute de zi cu zi 🙂

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch