.st0{fill:#FFFFFF;}

Cărţi

Black Friday Carti- Reduceri de pana la 90%

 November 22, 2012

By  Cristian Ciuberea

Black Friday Elefant.ro

Probabil ai auzit de Black Friday. Black Friday e o zi in care mii de produse au preturi reduse. Fenomenul a inceput la americani, iar anul trecut a fost preluat de Emag avand un succes inedit(au vandut de 8 milioane de euro intr-o singura zi.)

Anul acesa, zeci de magazine au anuntat ca vor participa la Black Friday. Printre ele, si 5 mari librarii online, care ne intereseaza si pe noi.

E vorba de:
Libraria Elefant – reduceri de pana la 90%
Libraria Libris – peste 147.787 de titluri la reducere
Libraria Nemira – Ne tin in suspans
Libraria BookCity – Ne tin in suspans
Libraria Okian – ne tin in suspans

Mie nu-mi plac deloc secretosii, asa ca m-am orientat spre libraria elefant, unde stiu sigur ca vor fi reduceri de pana la 90%

Va recomand sa va faceti un wishlist(click pentru tutorial) pentru ca in momentul in care se da startul la reduceri sa aveti lista de cumparaturi pregatita.

Recomandări cărţi

Sunt zeci de cărţi care merită citite, aşa că prefer să îţi recomand colecţii. Toate cărţile din aceste colecţii sunt alese cu grijă înainte de a fi editate aşa că n-ai cum să dai greş.

1. . Am peste 20 de cărţi de la el, e superbestial. Cărţile lui te fac să gândeşti şi să-ţi pui o groază de întrebări. Scopul lui nu e să-ţi dea soluţii ci să te facă să te îndoieşti de tot ceea ce şti. E genial!

2. . Omul asta a studiat 25 de ani succesul cu toate faţetele lui. E unul din autorii mei preferaţi, după Osho.

3. Cărţile lor sunt despre diferenţele dintre bărbaţi şi femei. Încă îmi este greu să accept că femeile sunt atât de diferite faţă de bărbaţi. Dar cărţile lor mă ajută să suport mai bine situaţia.

4. Prima mea carte de educatie financiară a fost Tată Bogat, tată sărac. Apoi am continuat să îi citesc cărţile. Nu tot ce scrie el se potriveşte în România, dar sunt excelente pentru a-ţi schimba mentalitatea despre bani.

5. E una din editurile mele preferate. Cărţile lor sunt întreptate mai mult spre partea spirituală a lucrurilor.

6. Cărţile scoase de ei sunt apariţii noi în sfera afacerilor, dar nu numai. Am doar 2 cărţi de la ei pentru că sunt mai scumpe decât de la celelalte edituri, dar de fiecare dată când pot împrumuta de la un prieten ceva editat de ei, nu ezit să o fac.

7. Cărţile din colectia şi de la editura Trei. Sunt cărţi de psihologie pe înţelesul tuturor.

Si binenţeles, toate cărţile la care le-am făcut review.

Îţi doresc cumpărături inspirate!

Cristian Ciuberea


Cristian Ciuberea este unul din fondatorii TopHabits.ro. Este interesat de potenţialul uman şi cum anume îl poţi trezi pe uriaşul din tine, considerând că după ce reuşeşti să faci asta, restul e optimizare.

Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch