.st0{fill:#FFFFFF;}

Evenimente

Bucuria de a fi trainer

 March 5, 2015

By  Cristian Ciuberea

Există multe meserii în lumea asta. Unele mai serioase, altele mai distractive, unele mai bănoase, altele mai puțin. Există totuși o poziție care depășește stadiul unui simplu loc de muncă sau job.

Uneori nici nu se plătește. Poate nu e remunerată în bani, dar cu siguranță se câștigă exponențial în materie de dezvoltare personală, experiență și satisfacția că ai învățat și ai crescut o comunitate. Este vorba de ”meseria” de trainer, care devine cu ușurință un stil de viață.

Poate că te-ai văzut mereu în postura unui trainer, stând în fața unui grup de oameni curioși și dornici de a se dezvolta. Sau poate că nu ți-ai imaginat vreodată că vei avea puterea să îți stăpânești emoțiile în fața lor și să le demonstrezi că ești persoana potrivită de la care să învețe. Indiferent de situație, să fii trainer îți oferă atâtea perspective noi și frumoase asupra propriei personalități, cât și a celor din jur.

Te îndeamnă să generezi o schimbare pozitivă în lume, în comunitatea din care faci parte. Îţi oferă posibilitatea să participi la formarea unui om atât pe plan personal cât și profesional. Având un program flexibil poţi să te implici strict în proiecte de interes şi care-ţi vor aduce satisfacţie. Poţi călătorii în ţară, în străinătate şi astfel ai posibilitatea de a creea comunităţi de oameni frumoşi care au aceleaşi interese. Te ajută să te cunoşti pe tine şi să te dezvolţi în directia dorită

Primul pas spre a deveni trainer este îndrăzneala de a participa la un curs acreditat, în care se lucrează cu abilităţile deja existente ale cursantului din tine pentru a te transforma în cel mai bun trainer.

Și ce altă oportunitate mai bună de a face acest prim pas există decât BIT – Building Inspiring Trainers, lansat de EOLAS, în parteneriat cu Trainifique? Haide la BIT și pregătește-te pentru învățare experiențială în regim intensiv. Inspirație, informație, descoperire, tehnică, dezvoltare.

Desfășurat în perioada 20-22 martie la Centrul pentru Dezvoltare Cluj-Napoca, BIT îți asigură numeroase beneficii, printre care se numără capacități esențiale:

– gestionarea și comunicarea eficientă cu grupul, controlul emoțiilor și livrarea corectă a unui curs

– integrarea în Parteneriatul Organizațiilor de Traineri din România (POT)

– și alte beneficii post-training, constând în acumularea tuturor materialelor necesare pregătirii și aplicarea teoriei în practică.

Mai multe detalii găsești pe http://trainers.eolas.ro/.

Cristian Ciuberea


Cristian Ciuberea este unul din fondatorii TopHabits.ro. Este interesat de potenţialul uman şi cum anume îl poţi trezi pe uriaşul din tine, considerând că după ce reuşeşti să faci asta, restul e optimizare.

Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Buna!

    Sunt incantat sa vad ca se tin asemenea cursuri.
    Curiozitatea mea este, aceste cursuri se tin in limba romana? Din traducere deduc altceva.

  2. Cautam operatori PC care sa se alature echipei noastre. Oferim si solicitam seriozitate maxima. Conditii necesare : calculator + internet + cunostinte minime de operare. Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare. Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail. Atata timp cat cititi cursurile, o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal cu editura EPUBLISHERS.SRL Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Parteneri Retea” la adresa de email: razvan.lead_2011@yahoo.com

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch