Tophabits

Dezvoltare personala de la A la Zen

Câştigătorii concursului De. Pe.

În această primăvară, echipa TopHabits te-a provocat să intri în concursul “De.Pe.”, iar pentru că primăvara e aproape de final, e timpul ca şi noi să anunţăm câştigătorii concursului nostru.

Câştigătorii celor 3 cărţi sunt:

1. Cristi Ştefan cu 43% din totalul voturilor
2. Daniel Pascar cu 21% din totalul voturilor
3. Radu Popescu cu 13% din totalul voturilor

Câmpean Constantin a câstigat o întâlnire cu Antonia Onacă şi echipa TopHabits datorită articolului pe care l-a scris şi pe care îl vei putea citi mâine.

Felicitările noastre!

De asemenea, membrii echipei TopHabits doresc să mulţumescă şi să felicite pe toţi ceilalţi concurenţi pentru participarea lor la acest concurs. Ne bucurăm sa avem cititori atât de pasionaţi de domeniul dezvoltării personale 🙂

P.S. Şi pentru ca mulţi dintre voi aţi fost extrem de curioşi cu privire la denumirea concursului nostru – De.Pe. – a venit momentul să descifrăm misterul. După multe încercări interesante de a ghici şi alte câteva indicii din partea noastră, vă anunţăm că De.Pe. vine de la De.scoase Pe.rsoana (referindu-se la întâlnirea cu trainerul clujean dar şi la activitatea de a “descoase” autorul cărţiilor-premiu care vor fi direcţionate către câştigătorii de la cea de-a doua categorie a concursului).

sursă FOTO