Ce alternative ai pentru profesia ta?

Știai că dispui de alternative pentru profesia ta?

Începând cu luna decembrie, Bookblog.ro are această nouă secţiune, cea de Dezvoltare personală. O să găsiţi aici prezentările acelor cărţi de dezvoltare personală care merită citite, articole interesante despre creativitate, Life Design, performanţa la locul de muncă şi nu numai.

Faci ce-ți place? Bănuiesc că te intrebi des dacă poți excela făcând ceea ce te pasionează și dacă poți câștiga și bani din asta.

Cu toții avem nevoie de sfaturi și idei pentru a crește atât personal cât și profesional. Secțiunea dedicată dezvoltării personale de pe Bookblog.ro  încearcă să te ajute și să-ți ofere printr-un conținut updatat frecvent răspunsurile de care ai nevoie.

Poți să-ți asiguri o lectură plăcută și creativă în fiecare zi devenind fan pe Facebook și accesând linkurile atent selecționate de acolo.

Trending topic săptămâna asta pe twitter  #dezvoltarepersonala.  Cum se completează cele două pentru succesul tău? Urmărește hashtagurile, dă-ți cu părerea, dă mai departe. Se poarta și RT-urile.

În viitorul apropiat, Bookblog.ro ne pregatește o nouă lansare care are legătură cu această secțiune. Merită să o ajutăm să crească, mai ales dacă ne ajută și pe noi să creștem atât personal cât și profesional.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *