.st0{fill:#FFFFFF;}

Dezvoltare personală

Ce alternative ai pentru profesia ta?

 February 18, 2010

By  Andrei Boar

Știai că dispui de alternative pentru profesia ta?

Începând cu luna decembrie, Bookblog.ro are această nouă secţiune, cea de Dezvoltare personală. O să găsiţi aici prezentările acelor cărţi de dezvoltare personală care merită citite, articole interesante despre creativitate, Life Design, performanţa la locul de muncă şi nu numai.

Faci ce-ți place? Bănuiesc că te intrebi des dacă poți excela făcând ceea ce te pasionează și dacă poți câștiga și bani din asta.

Cu toții avem nevoie de sfaturi și idei pentru a crește atât personal cât și profesional. Secțiunea dedicată dezvoltării personale de pe Bookblog.ro  încearcă să te ajute și să-ți ofere printr-un conținut updatat frecvent răspunsurile de care ai nevoie.

Poți să-ți asiguri o lectură plăcută și creativă în fiecare zi devenind fan pe Facebook și accesând linkurile atent selecționate de acolo.

Trending topic săptămâna asta pe twitter  #dezvoltarepersonala.  Cum se completează cele două pentru succesul tău? Urmărește hashtagurile, dă-ți cu părerea, dă mai departe. Se poarta și RT-urile.

În viitorul apropiat, Bookblog.ro ne pregatește o nouă lansare care are legătură cu această secțiune. Merită să o ajutăm să crească, mai ales dacă ne ajută și pe noi să creștem atât personal cât și profesional.

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch