.st0{fill:#FFFFFF;}

Blog

Concurs: 3 cărţi oferite de Okian

 June 21, 2011

By  Andrei Boar

Ne-am gândit că a trecut ceva vreme de la ultimul concurs şi ne-am gândit să facem unul împreună cu prietenii de la Okian care s-au decis să ne ofere 3 cărţi pentru premii.

Suntem convinşi că avem nişte cititori feroce pe tophabits.ro de aceea vă aşteptăm la concurs într-un număr cât mai mare.

Okian

Ce cărţi oferim

Secretele Succesului – Dale Carnegie

Dacă doriţi să creaţi nişte relaţii excelente cu cei din jur, cartea lui Dale Carnegie vă oferă principiile necesare pentru a realiza acest lucru. Eu am citit-o, i-am făcut şi un review aici şi v-o recomand cu căldură.

Puterea Prezentului – Eckhart Tolle

Eckhart Tolle este unul dintre cei mai cunoscuţi învăţători spirituali din lume. Din păcate, n-am apucat să-i citesc încă nicio carte, însă despre beneficiile trăirii prezentului am scris un articol mai pe larg aici.

Tehnicile programării neuro-lingvistice – Sue Knight

Din nou, despre programarea neuro-lingvistică nu am citit până acum, deşi e un termen foarte des întâlnit în domeniul dezvoltării personale tocmai pentru că această ştiinţă se preocupă cu îmbunătăţirea comportamentului uman.

Ce trebui să faceţi

Vă invităm să intraţi pe pagina de Facebook a librăriei Okian şi să lăsaţi un comentariu la acest status în care să ne spuneţi ce carte doriţi să câştigaţi şi să ne spuneţi de ce.

Cele mai convingătoare 3 răspunsuri alese de echipa TopHabits vor fi desemnate câştigătoare.

În cazul în care nu aveţi profil pe Facebook ne puteţi lăsa un comentariu la acest articol cu cartea aleasă şi de ce doriţi s-o primiţi.

Perioada de desfăşurare a concursului: 21-28 iunie. Marţi seara, 28 iunie anunţăm câştigătorii.

Succes şi vă mulţumim încă o dată că sunteţi cititorii noştri 🙂

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch