Concurs fulger – Stii ce da vaca? :)

Joi, 12 martie, o sa aiba loc un workshop super interesant pe tema ecologiei mentale.

Why Not Me” este o asociație de mediu care își propune ca intenție și are viziunea de a obține rezultate prin ecologie mentală ACUM. Contextul conversațiilor din workshop-urile pe care le susține în toată țara este legat de situația dezastraoasă a mediului și ce acțiuni putem lua individual pentru a face o diferență.

Îmbrăcat în această “haină” (de mediu), antrenamentul activ, care are loc în eveniment, este un adevărat blitz ontologic pentru LĂRGIREA GÂNDIRII. În acest workshop se disting barierele, frânele, condiționările, atitudinile contraproductive care pun capac pe performanța noastră, nu doar în legătură cu păsarea noastră față de mediu, ci și în orice alt domeniu al vietii noastre. Odată distinse, putem alege să dăm aceste bariere la o parte sau nu, și, indiferent care este alegerea, să fim împăcați cu ea.

Punem la bataie o invitaţie la acest workshop[valabilă pentru workshop-ul din Bucureşti]. Pentru a te înscrie la concurs, răspunde la întrebarea:

Ce vrei să îţi iei de la viaţă? (şi până acum nu ai făcut-o?)

Concursul se incheie maine(11.02) la ora 12.

Succes!

4 thoughts on “Concurs fulger – Stii ce da vaca? :)”

  1. Sa dau timpul inapoi sau sa gasesc o modalitate de a schimba parerea unei persoane foarte importante pentru mine dar care este influentata in mod negativ in priviinta mea acum.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *