.st0{fill:#FFFFFF;}

Motivaţional

Cum a ajuns Sylvester Stallone sa-l joace pe Rocky

 August 23, 2012

By  Cristian Ciuberea

Povestea adevarata a lui Rocky
În 1974, Sylvester Stallone era un actor și un scenarist falit și descurajat. În timp ce asista la un meci de box a fost inspirat de un boxer a€œoarecare” care a câștigat în fața marelui Mohammed Ali.

S-a dus repede acasă și într-o febră creatoare de trei zile a compus prima variantă a scenariului intitulat “Rocky”.

Scăzând prețul până la 106 dolari, Stallone i-a vândut scenariul agentului său. Un studio i-a oferit 20.000 de dolari, cu condiția ca Ryan O’€™Neal sau Burt Reynolds să joace rolul principal.

Stallone era încântat de ofertă, însă își dorea să joace rolul el însuși. S-a oferit să joace gratis. I s-a spus: €œNu așa se procedează la Hollywood.” Stallone a refuzat oferta deși avea nevoie disperată de bani.

Apoi i s-au oferit 80.000 de dolari cu condiția să nu joace rolul principal. I-a respins din nou.

Producătorii i-au spus apoi că Robert Redford este interesat să joace rolul, iar în acest caz i s-ar oferi 200.000 de dolari. Din nou au fost întâmpinați cu un refuz.

Au ridicat oferta la 300.000 de dolari pentru scenariu. Le-a mărturisit că nu dorește să se întrebe toată viața “€œCe s-ar fi întâmplat dacă?”.

I s-au oferit atunci 330.000 de dolari. De data aceasta a replicat că preferă să nu se realizeze niciodată filmul dacă rolul principal nu e interpretat de el.

În cele din urmă cerința i-a fost aprobată.

I s-au dat 20.000 de dolari pentru scenariu, plus 340 de dolari pe săptămână a€“ ceea ce reprezenta remunerația minimă pentru un actor.

După scăderea cheltuielilor, a onorariului agentului și a impozitelor, valoarea netă a venitului său a fost de aproximativ 6.000 de dolari în loc de 330.000 de dolari.

În 1976, Stallone a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor.

Filmul “Rocky” a câștigat trei premii Oscar: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun montaj.

Seriile “Rocky” au adus atunci un profit brut de 1 miliard de dolari și l-au transformat pe Sylvester Stallone într-un star internațional de cinema!… iar restul… e istorie!

Morala:

Urmează-ți înstinctul. Nu renunța la planurile tale.
Mergi până la capăt! Fii cel mai mare fan al tău!

Preluat dintr-un curs scris de Dan Luca

Cristian Ciuberea


Cristian Ciuberea este unul din fondatorii TopHabits.ro. Este interesat de potenţialul uman şi cum anume îl poţi trezi pe uriaşul din tine, considerând că după ce reuşeşti să faci asta, restul e optimizare.

Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch