Tophabits

Dezvoltare personala de la A la Zen

Cum puteţi sprijini TopHabits

De curând TopHabits a împlinit două luni. În aceste două luni am scris cu pasiune şi ne-am bucurat să cunoaştem oameni noi pasionaţi de dezvoltarea personală. Ne bucurăm să vă cunoaştem şi vă mulţumim că ne ajutaţi cu comentariile voastre. Poate că nu realizaţi, însă comentariile voastre ne ajută enorm pentru că ne prezintă un plus de informaţie pe care noi n-o cunoşteam de cele mai multe ori.

La început ne-am promis că o să ne axăm strict pe conţinut. După două luni, considerăm că e timpul să afle cât mai mulţi oameni despre proiectul TopHabits. Şi credem că voi, cititorii noştrii, ne puteţi ajuta ca să ducem vestea mai departe. Cum o puteţi face:

Dacă aveţi un blog

Dacă deţineţi un blog, ne puteţi ajuta adăugând TopHabits în blogroll. S-ar putea ca cititorii voştri să fie interesaţi de dezvoltarea personală.

În viitorul apropiat o să facem şi nişte bannere pe care le puteţi adăuga pe site. Deocamdată îl avem doar pe cel de mai jos de 125×125 px:

TopHabits-Inspiratie, Productivitate si Dezvoltare Personala

Codul pe care să-l adăugaţi:

Dacă aveţi un profil pe Facebook

Dacă aveţi un profil pe Facebook, ne puteţi ajuta în primul rând devenind fani pe pagina noastră de Facebook. Deocamdată am preferat să publicăm pe această pagină doar articolele de pe blog. Însă în viitorul apropiat vă promitem să vă aducem cu ajutorul paginii de pe Facebook, dezvoltare personală pe tavă în fiecare zi 😀 Aşa că vă recomandăm să deveniţi fani.

Deasemenea ne puteţi sugera prietenilor voştri. V-am fi foarte recunoscători pentru asta. Cum puteţi face asta? Păi odată ce aţi devenit fani, intraţi pe pagina de Facebook şi acolo sub logo daţi click pe Sugerează Prietenilor, sau Suggest to Friends(depinde cum vă e setată limba).

Altfel, dacă vă mai plac articolele nostre ne puteţi da Like, sau puteţi posta pe profilul vostru articolele care v-au plăcut. Suntem flataţi când observăm chestii de genul ăsta 😀

Alte metode la fel de eficiente de a ajuta TopHabits

Dacă vreţi să fiţi la curent cu articolele noastre vă puteţi abona la RSS sau prin E-mail. Ne plac foarte mult cititorii fideli.

Dacă aveţi cont de Twitter. Noi avem la fiecare articol un butonaş de RT automat pe Twitter. Ne puteţi promova articolele cu un singur click 🙂

Dacă aveţi ceva de spus, ne puteţi lăsa câte un comentariu de fiecare dată când consideraţi că mai e ceva de spus la un articol. Astfel ne veţi ajuta să dăm cât mai multe informaţii celorlalţi cititori. Şi dacă vreţi mai mult, atunci puteţi scrie un articol pentru TopHabits şi noi îl vom publica cu semnatura şi cu tot tacâmul. Iar voi veţi avea cu ce să vă lăudaţi prietenilor 😀

Dacă aveţi o idee de dezvoltare vă rugăm să ne trimiteţi un mail la tophabits[at]gmail[punct]com. Vom fi bucuroşi să auzim cum mai putem dezvolta proiectul.

Vă mulţumim

Dacă preferaţi să ne citiţi, vă mulţumim. V-am spus la dipoziţie aceste metode de a ne ajuta pentru că dorim ca familia TopHabits formată din cititori şi echipă să crească. Şi credem că dacă daţi o mână de ajutor la creşterea proiectului vom fi astfel mai aproape. Vă mulţumim că existaţi şi sperăm să nu vă dezamăgim niciodată 🙂

Dacă ne-aţi ajutat vă rugăm să ne spuneţi, ca să vă putem mulţumi 😀

sursa FOTO