.st0{fill:#FFFFFF;}

Altele

De ce să foloseşti motivant.ro

 April 19, 2011

By  Andrei Boar

motivant.ro este un proiect TopHabits lansat în vara anului trecut cu scopul de a oferi persoanelor interesate de lucruri motivaţionale sau frumoase pur şi simplu o platformă de a împărtăşi acele lucruri pe internet.

Proiectul adună în momentul de faţă aproape 100 de utilizatori chiar dacă n-am insistat foarte mult pe promovarea acestuia. Motivul pentru care nu l-am promovat a fost pe de o parte lipsa timpului şi în acelaşi timp ne-am asigurat în felul acesta că strângem o comunitate care chiar e interesată de acest proiect.

În ultimele zile, am lucrat la îmbunătăţirea experienţei utilizatorului în folosirea site-ului şi la adăugarea de noi categorii.

La ce poţi folosi motivant.ro

Site-ul se doreşte a fi un instrument accesibil de dezvoltare personală şi creştere a optimismului. Acesta se împarte în 3 categorii:

1. Jurnal de Recunoştinţă: Am mai scris deja despre utilitatea recunoştinţei în viaţa noastră(aici, aici şi aici). Acum, punem la dispoziţie prin motivant.ro exprimarea online a recunoştinţei.

2. Lucruri pozitive: Mi-a plăcut mult ce a spus Oana Pellea în interviul din tabu.ro:

Revenind la traiul în capul meu, cred, cel puţin acum, că realitatea fiecaruia  este ceea ce alegem noi să trăim… Fiecare e responsabil de cum îşi trăieşte şi construieşte viaţa. Dacă aleg lucrurile urâte, aia devine realitatea mea. La fel e şi cu frumosul.

Acest lucru dorim şi noi cu această categorie: să dăm oamenilor posibilitatea de a căuta frumosul în viaţa lor şi de ce nu să-l împărtăşească şi celorlalţi. Alegând conştient lucrurile frumoase pe care le vedem în viaţa noastră ne facem viaţa mai frumoasă.

3. Azi am învăţat: Eşecurile sunt o modalitate bună de a ajunge la succes dacă alegem să învăţăm din ele. Viaţa uneori ne arată că ne-am înşelat şi ne schimbă punctul de vedere dându-ne o lecţie. Ca să ajungem să ne trăim viaţa la adevăratul potenţial trebuie să-i învăţăm lecţiile. Nu ne putem permite să fim repetenţi în viaţă.

De aceea am creat această categorie: ca să ne notăm propriile lecţii învăţate şi în acelaşi timp să le spunem şi celorlalţi ce am învăţat.

Înscrie-te pe motivant.ro

Dacă te-am convins şi proiectul nostru ţi se pare interesant te aşteptăm în comunitate. Momentan înscrierea se face doar pe bază de invitaţie pe care o poţi cere aici.

Dacă nu te înscrii, dar totuşi ţi se pare interesant site-ul ne poţi ajuta dând vestea mai departe cu un Share pe Facebook sau un RT pe Twitter. Aşteptăm şi idei şi sugestii privind proiectul. Vă mulţumim 🙂

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch