.st0{fill:#FFFFFF;}

Relaţii

Despre sufletele pereche

 October 25, 2010

By  Iulia

Ţi se va spune că ai doar unul şi şansa să-l întâlneşti e mică, având în vedere că poate fi oriunde. Ţi se va spune că doar el va aprinde artificii în viaţa ta şi că va trebui să îl cauţi cu înverşunare şi să nu-l mai laşi niciodată să plece. Având în vedere aceste sfaturi, nici nu mă mir câte relaţii se duc pe apa sâmbetei şi câte suflete pereche ajung în Recycle Bin. Prin urmare…

Nu îl căuta. Cu cât vei fi mai obsedat de căutare, cu atât vei sfârşi în pseudo-relaţii în care în mod normal nu ai fi intrat. Nu te lăsa înşelat de aparenţe – nu doar sufletele pereche pot aprinde artificii. Există şi acele persoane care apar în viaţa noastră, cu care o vreme ne înţelegem foarte bine, cu care împărţim experienţe care ne ajută să creştem şi care apoi pleacă, pentru că nu toate lucrurile frumoase durează toată viaţa. Şi nu încerca să afli de dinainte ceea ce ar trebui să simţi când îl întâlneşti. Vei şti pur şi simplu.

Problema cu sufletele pereche este că suntem bombardaţi zilnic cu poveşti împachetate în staniol roz care prezintă relaţii în care merge totul tot timpul ca pe roate. Şi atunci, normal că suntem dezamăgiţi cu fiecare ceartă pe care o înscriem în catalogul relaţiei.

Eu aş zice să închideţi televizorul şi să lăsaţi lucrurile să curgă de la sine. O legătură trainică nu înseamnă caznă, nu se construieşte prin chin. Chinul de a intra într-un tipar. Da, e adevărat, uneori va trebui să faceţi sacrificii sau compromisuri. Dar niciodată să nu renunţaţi la visurile voaste.

În filme probabil, oamenii pot trăi doar pentru cuplul din care fac parte. Dar în realitate, avem nevoie să investim şi în noi, nu doar în celălalt. Pentru că un suflet, oricât de pereche ar fi, nu se află în pieptul tău. De aceea multe suflete pereche îşi spun adio: pentru că au încercat să trăiască doar unul pentru altul. Însă identitatea noastră e mai complexă şi nu se poate limita doar la dragoste. Aşa că să nu uităm niciodată de noi, dacă vrem să dăm tot ce e mai bun în toate situaţiile.

Eu am traversat un continent ca să ajung la persoana potrivită. Am inelul pe deget, deşi sunt încă foarte tânără. Dar asta nu înseamnă că am uitat cine sunt şi unde vreau să ajung. Înseamnă că am pe cineva care îmi aminteşte în fiecare zi că dacă am reuşit să întâlnesc sufletul pereche, nimic nu e imposibil pe lumea asta.

sursa FOTO

Iulia


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch