.st0{fill:#FFFFFF;}

Evenimente

Expoezoteric ediţia IV

 November 2, 2010

By  Cristian Ciuberea

În weekendul acesta a fost a IV a ediţie Expoezoteric din Cluj Napoca. La acest eveniment s-au ţinut o serie de conferinţe şi workshop-uri şi au fost amplasate standuri de unde puteai cumpăra diverse produse naturiste şi cărţi.

Mă bucur că am participat pentru că am aflat o mulţime de lucruri noi, unele mai uşor de digerat, altele mai greu, dar în principiu majoritatea au dat de gândit. Dintre lucrurile interesante care mi-au atras atenţia:
tratamentul cu shungit, un mineral despre care se presupune că ar fi de pe altă planetă şi care are proprietăţi ce purifică apa
tratamentul homeopat, o alternativă la medicina obişnită
apa pi, apă pe care am testat-o personal şi care în 30 de secunde de la consum mi-a mărit forţa(încă n-am reuşit să-mi explic cum)
– o mulţime de concepte interesante despre care voi scrie în zilele care urmează

Am reuşit să înregistrez o parte din conferinţe, din păcate nu la o calitate foarte bună pentru ca inspiraţia mi-a venit doar când am ajuns acolo şi a trebuit să improvizez. Menţionez că nu toate înregistrările sunt complete, dar cred că vă puteţi face o idee pentru a ştii dacă merită să mergeţi la următoarea ediţie (pentru cei care au ratat ediţia din Cluj, în 26-28 noiembrie 2010 va avea loc încă una la Oradea)

Download conferinţe

Vă doresc audiţie plăcută!

Cristian Ciuberea


Cristian Ciuberea este unul din fondatorii TopHabits.ro. Este interesat de potenţialul uman şi cum anume îl poţi trezi pe uriaşul din tine, considerând că după ce reuşeşti să faci asta, restul e optimizare.

Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch