Expoezoteric ediţia IV

În weekendul acesta a fost a IV a ediţie Expoezoteric din Cluj Napoca. La acest eveniment s-au ţinut o serie de conferinţe şi workshop-uri şi au fost amplasate standuri de unde puteai cumpăra diverse produse naturiste şi cărţi.

Mă bucur că am participat pentru că am aflat o mulţime de lucruri noi, unele mai uşor de digerat, altele mai greu, dar în principiu majoritatea au dat de gândit. Dintre lucrurile interesante care mi-au atras atenţia:
tratamentul cu shungit, un mineral despre care se presupune că ar fi de pe altă planetă şi care are proprietăţi ce purifică apa
tratamentul homeopat, o alternativă la medicina obişnită
apa pi, apă pe care am testat-o personal şi care în 30 de secunde de la consum mi-a mărit forţa(încă n-am reuşit să-mi explic cum)
– o mulţime de concepte interesante despre care voi scrie în zilele care urmează

Am reuşit să înregistrez o parte din conferinţe, din păcate nu la o calitate foarte bună pentru ca inspiraţia mi-a venit doar când am ajuns acolo şi a trebuit să improvizez. Menţionez că nu toate înregistrările sunt complete, dar cred că vă puteţi face o idee pentru a ştii dacă merită să mergeţi la următoarea ediţie (pentru cei care au ratat ediţia din Cluj, în 26-28 noiembrie 2010 va avea loc încă una la Oradea)

Download conferinţe

Vă doresc audiţie plăcută!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *