.st0{fill:#FFFFFF;}

Evenimente

Învaţă să interpretezi Limbajul Trupului

 April 8, 2010

By  Andrei Boar

Nu ştiu dacă ştiaţi, dar comunicarea între două persoane are loc în procent de 7%  prin cuvinte şi 55% prin limbajul trupului.

Eu personal am admirat întotdeauna oamenii care fac uz de tot corpul atunci când vor să-şi exprime o idee şi întotdeauna am fost curios ce gândeşte omul din faţa mea despre mine şi care sunt gesturile care trădează acest lucru.

Adrian Soare vine în 10 aprilie între orele 11:00 – 13:30 la Cluj în Zorki Photo Cafe să ţină un workshop de body language. Ce vei învăţa:

 • Importanta Limbajului Trupului in interactiunile zilnice, in viata personala si in afaceri
 • Exemple concrete in imagini si clipuri video ale interpretarii Limbajul Trupului
 • Cum sa stai, sa mergi, sa gesticulezi ca sa generezi atractie
 • Cum sa te folosesti de Limbajul Trupului intr-o negociere.
 • Cum sa te folosesti de Limbajul Trupului la o intalnire cu un tip/o tipa.
 • Cum sa-ti dai seama cand cineva te minte interpretand Limbajul Trupului
 • Cum sa te adaptezi la orice situatie in care te intalnesti cu cineva.
 • Cum sa te folosesti de indicii date de privire, mimica, gesturi, postura, mers, zambet ca sa afli o multime de informatii despre cineva inainte sa deschida gura. Sherlock Holmes style.

Costul de participare e 120 Ron/persoană dacă vii singur sau 90 Ron/persoană dacă mai vii cu cineva. Consumaţia este inclusă. Dacă doriţi să participaţi completaţi formularul de înscriere.

TopHabits pune la bătaie o invitaţie la workshop. Ce trebuie să faci: să ne laşi un comentariu în care să ne spui de ce vrei să participi. Invitaţia merge la cel mai convingător comentariu. Spor 🙂

update: Invitaţie merge la Blue Kris 🙂 Felicitări şi celorlalţi! În viitorul apropiat, TopHabits mai vine cu ceva chestii mişto de dăruit aşa că fiţi pe fază!

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Buna! In primul rand, vreau sa salut initiativa voastra de a organiza un workshop pe tema asta si intr-un spatiu atat de neconventional:)
  Mi-ar placea sa particip pentru ca, acum, sunt intr-o perioada in care ma folosesc de toate resursele (internet, forumuri, carti, seminarii) care ma ajuta sa-mi dezvolt si modelez personalitatea (in special comunicarea si inteligenta emotionala). Pe langa asta, avand in vedere ca am obtinut un summer job in Ibiza, in domeniul vanzarilor (plata fiind strict pe baza de comision 🙂 ), cred ca e important sa am si cunostinte de comunicare non-verbala.
  Mersi ! O zi placuta!

 2. chelnerii ce îsi ating clientii primesc mai mult ciubuc

  touch me again i kill you –Bruce Willis, Vin Diesel, and some more

  aa, n-are farmec la distanta…

  astazi mi-am îmbratisat femeia, fiul, femeia fiului si l-am atins pe Stefan si pe omul ce mi-a vândut mobilul

 3. Mi-ar placea mult sa particip la acest workshop pentru ca sunt foarte pasionat de natura umana. Cred ca as fi mai castigat in dezvoltarea mea personala daca as fi in stare sa comunic si sa inteleg mesajul mai bine prin limbajul corpului.
  De cate ori eram la o intalnire as fi vrut sa ghicesc ce crede tipa din fata mea despre mine, insa nu cred ca merge pe ghicite 🙂

 4. am terminat facultatea de litere si urmeaza sa profesez si, pt. ca sa lucrez cu oamenii trebuie sa cunosc limbajul corpului pt ca voi comunica cu ei si …stiind ca undeva la 80% din limbaj e non-verbal , m-ar ajuta foarte mult sa pot citi omul si astfel sa lucrez mai bine cu el

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch