.st0{fill:#FFFFFF;}

Oameni

Markus Wirth

 December 31, 2009

By  Andrei Boar

Markus Wirth este preşedintele şi directorul general al producătorului de materiale de construcţii Holcim România filiala locală a grupului elveţian Holcim. Îşi planifică ziua cu precizia unui ceas eleveţian, iar timpul liber şi-l petrece jucând golf sau plimbându-se cu bicicleta.

Ziua de lucru pentru Markus Wirth începe la 7.30 şi se încheie seara foarte târziu. Însă nicio zi nu trece la întâmplare. Totul este bine stabilit. “Îmi place să-mi încep ziua de lucru devreme, pentru că e momentul când am timp să îmi rezolv o parte din task-uri, să-mi citesc mailurile, înainte de a participa la întâlniri oficiale. Trebuie să am o agendă foarte bine programată după care să lucrez. Sunt obiceiuri pe care le respect. Dacă nu mă încadrez în acest program, întreaga zi se duce de râpă, îmi dă totul peste cap.”

“Îmi place să merg prin Bucureşti să mă plimb câte două ore în anumite zone pentru a cunoaşte zona, să văd dacă a apărut ceva nou în oraş. Îmi place să merg în munţi şi dacă există posibilitatea, să joc golf.”

La 60 de ani, Markus Wirth este dovada vie că acumularea de noi cunoştinţe nu trebuie să ţină cont de vârstă. “Îmi place să citesc. Mă pregătesc în continuare. Îmi cumpăr mereu câte o carte nouă de leadership sau stiluri de management. Am cel puţin trei cărţi pe care le citesc în paralel. Îmi place literatura, dar şi cărţi de management, cărţile lui Dalai Lama.”[sursa]

sursa FOTO

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch