.st0{fill:#FFFFFF;}

Altele

Paşte Fericit!

 April 2, 2010

By  Andrei Boar

M-am reîntors acasă din Cluj cu mult drag pentru Sfintele Sărbători de Paşte. După Crăciun, zilele de Paşte sunt cele mai frumoase pentru că îmi oferă o grămadă de prilejuri. În plus, mi se pare că faţă de Crăciun această sărbătoare n-a devenit încă o ocazie pentru oameni să fie doar nişte cumpărători.

Sfaturile mele pentru aceste zile sunt următoarele:

  • staţi pe acasă, vorbiţi cu familia. În aceste zile aveţi ocazia să trăiţi împreună cu familia atmosfera sărbătorii pascale. Sper să fie nişte zile însorite cum au fost şi cele de săptămâna aceasta, însă lucrul cel mai important va fi că atmosfera va fi alta. Şi e păcat să o trăiţi singuri.
  • deconectaţi-vă. Lăsaţi deoparte internetul şi mergeţi offline. Nu ştiu dacă aţi observat, dar afară e o iarbă verde de vreo 5 cm. Şi o grămadă de prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp.
  • dacă sunteţi băieţi, mergeţi la udat. Nu ştiu dacă în zona în care vă aflaţi există acest obicei, dar mie îmi place la nebunie să merg la tipele pe care le cunosc şi să le parfumez. Beneficiile sunt enorme: pot să-mi revăd fostele colege cu care nu mai ţin legătura, pot să râd cu prietenii cu care merg împreună la udat şi duc o tradiţie frumoasă mai departe.
  • ţineţi tradiţia. Aşa cum spuneam mergeţi la udat, ciocniţi ouă, mergeţi în seara de Înviere la biserică şi chiar şi duminica. Aşa veţi avea ocazia să simţiţi cu adevărat atmosfera de sărbătoare. Să stai noaptea înconjurat de oameni cu o lumânare în mână e foarte liniştitor şi revigorant.
  • evitaţi excesele.  Fără prea multe ouă, fără prea multă băutură şi nu exageraţi cu masa de Paşte.
  • sunaţi-vă un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de mult. Vorbiţi cu el şi întrebaţi-l ce mai face. Nu lăsaţi vechile legături să dispară.

Astea fiind zise, echipa TopHabits vă urează Sărbători Fericite! Ne citim după Paşte pentru că o să facem o mică pauză 🙂 Hristos a Înviat!

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch