.st0{fill:#FFFFFF;}

Altele

Premiul De.Pe.

 June 7, 2010

By  Ilinca Sălăgean

Vă amintiţi de concursul nostru De.Pe. ? Vă amintiţi de premiile şi câştigătorii noştri? Aceasta e povestea acordării premiului cel mare: întâlnirea cu trainerul clujean Antonia Onacă.

Ne-am întâlnit într-o sâmbătă după-masa în vreme ce Clujul era agitat ca de obicei în preajma TIFF-ului. Am ales o terasă umbroasă şi plăcută ca loc de întâlnire: Constantin Câmpean, Antonia Onacă şi echipa TopHabits. Noi am fi avut rolul de moderatori în cadrul discuţiei, dar am realizat curând că suntem absorbiţi de tot ceea ce ne împărtăşea Anto.

Au fost sfaturi, amintiri, recomandări, toate legate cu umorul şi farmecul unui om care a văzut multe, a învăţat multe şi este dispus să le împărtăşească cu ceilalţi.

Discuţia a fost una extrem de motivaţională, cel puţin pentru mine. Anto ne-a reamintit că avem în noi puterea de a face orice, de a reuşi, de a învăţa, de a greşi şi de a ne ridica din nou, toate cu un zâmbet relaxat pe buze. Şi mai ales că viaţa este simplă. Simplă ca a unui copil.

Şi că lucrurile cu adevărat importante care dăinuie în timp, în amintiri sunt lucrurile cele mai apropiate de sufletul nostru: prietenii, familia şi tot ceea ce realizăm cu pasiune.

Costi:

Ma bucur că am avut ocazia să o cunosc pe Antonia. E o persoană energică, un speaker cu un flow uimitor şi cu multă experienţă de viaţă. Ea a subliniat un lucru: vrei ceva!? do it! Dacă îţi iese din prima sau nu, asta rămâne de văzut. În viaţă nu poţi controla totul, iar noţiunea de ‘perfecţionism’  e de multe ori prost înţeleasă.

Andrei pe blogul personal:

Antonia face parte din categoria oamenilor faini alături de care uiţi că trece timpul. Şi ai nevoie de genul ăsta de oameni în jurul tău, măcar din când când ca să-ţi aducă aminte că lucrurile care contează sunt de fapt lucrurile pe care nu le pui pe listă atunci când îţi faci rezoluţiile de început de an, că nu trebuie să te iei prea mult în serios şi că timpul petrecut pe gratis cu prietenii tăi e mai valoros decât orice job bănos.

Mulţumim din nou Antoniei pentru că ne-a acordat timp şi ne-a încântat cu aceste informaţii.

Toată lumea a fost mulţumită şi promitem să mai organizăm astfel de concursuri astfel încât un număr cât mai mare dintre voi să aibă o astfel de şansă.

Ilinca Sălăgean


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Foarte frumos articolul, si pentru ca am intalnit-o si eu pe Anto si mi-a placut mult de ea, subscriu la tot ce s-a spus in acest material. Mi se pare ca uneori suntem mult prea absorbiti de lucruri marunte si nu mai vedem ansamblul, iar oameni ca Anto ne reamintesc ca nu conteaza atat de mult detaliile, si nici ansamblu, ci faptul de a experimenta ce viata ne ofera.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch