.st0{fill:#FFFFFF;}

Evenimente

Proiectul LEAD – Eveniment Leadership

 March 6, 2012

By  Cristian Ciuberea


LEAD – contextul integrat in care poţi să devii lider nu doar să afli cum ai putea sa devii lider.

Oamenii nu se nasc liderii ci devin lideri. Potenţialul de a fi lider poate fi dezvoltat prin expunere la situaţii în care să înveţi şi să practici atitudinile şi aptitudinile potrivite. Simon Bolivar si Nelson Mandela au fost orfani de unul sau ambii parinti. Situaţiile de viaţă i-au provocat să se dezvolte, să conducă şi chiar mai mult, să facă istorie.

Acesta este ideea de la care pleaca poiectul LEAD, organizat de departamentul Liderii de Mâine al Fundaţiei Romania ProCulture, în perioada 9-16 Martie.
Poţi să afli informaţii despre leadership şi inteligenţă emoţională din multe surse. Ceea ce lipseşte este contextul în care să le pui în practică într-un mediu de învăţare (fără presiunea că-ţi vei pierde slujba sau afacerea dacă greşeşti).

Prin participarea la proiectul LEAD vei avea acces la informaţii şi modele (mentori) dar mai ales vei fi într-un context în care poţi să pui în aplicare ceea ce ai învăţat teoretic.
Participând la cele trei faze ale proiectului: vei învăţa, vei înţelege şi vei practica responsabilităţile şi rolurile unui lider.

Proiectul are 3 faze:

Faza I – Conferinţa 9-10 Martie
Faza a II-a – Workshop-uri şi sesiuni de mentorare 12 -16 Martie
Faza a III-a – Proiect practic 1-7 Aprilie

Vorbitorii David Ginn – director de Leadership & Resurse Umane pentru organizatia New Life Eastern Europe şi John Henderson cu 33 de ani de experienţă în Leadership Development in Statele Unite, Noua Zeelanda si Australia, Asia, America Centrala si Europa de Vest vor susţine partea teoretică şi secţiunea de workshopuri.
Data limita de inscriere: 7 Martie.

Mai multe detalii | Inscrie-te acum

Cristian Ciuberea


Cristian Ciuberea este unul din fondatorii TopHabits.ro. Este interesat de potenţialul uman şi cum anume îl poţi trezi pe uriaşul din tine, considerând că după ce reuşeşti să faci asta, restul e optimizare.

Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch