Tophabits

Dezvoltare personala de la A la Zen

Recomandăm dazzle.ro

Acum două zile prietenii de la dazzle.ro au recomandat 4 articole de pe TopHabits. Dazzle e un proiect destul de nou cu articole foarte utile ce acoperă dezvoltarea profesională.

Acum e rândul nostru să recomandăm 4 articole de la ei şi să vă lansăm o provocare la sfârşitul acestui articol prin care puteţi câştiga o carte.

În interviul cu Tea Vasilescu puteţi afla care sunt motivele pentru alegerea activităţii de voluntariat şi de ce ar putea fi voluntariatul o alegere mai bună în timpul facultăţii decât un job part-time.

Foarte bun e şi articolul scris de Alexandra Urseanu în care ni se oferă 7 sfaturi despre cum să ne îmbunătăţim activitatea la muncă. Sunt nişte sfaturi utile care pot fi folosite şi când lucrezi într-un colectiv care nu există neapărat în cadrul unui job.

Ana Ionescu a scris foarte pertinent despre alegerile pe care le poate face un proaspăt absolvent de facultate. Deocamdată nu sunt absolvent însă ideile din articol le-am întâlnit în conversaţiile pe care le-am avut până acum cu un proaspăt absolvent.

Mi-a plăcut mult şi review-ul cărţii 10 păcate de marketing scrisă de de Philip Kotler. Kotler e deja o legendă, iar cartea cred că e numai bună de citit dacă eşti pasionat de marketing.

Ok, acum hai să trecem la provocarea prin care puteţi câştiga una din cele două cărţi oferite de Dazzle.

Punem la bătaie două cărţi

Prietenii de la Dazzle oferă două cărţi: Atitudinea este totul, scrisă de Jeff Keller şi Paşii Uriaşi de Anthony Robbins.

Ce trebuie să faceţi: Trebuie să scrieţi până în 5 octombrie un articol pe blogul personal în care să recomandaţi cititorilor voştri 4 articole de pe Dazzle după modelul acestui articol.

Să nu uitaţi să daţi un link către acest articol sau să ne anunţaţi într-un comentariu că participaţi ca să putem da de voi. În 6 octombrie o să anunţăm cei doi câştigători.

update: pentru că nu toți cititorii noștri au un blog am decis să prelungim concursul până în 8 octombrie și să vă lăsăm să participați și printr-un comentariu.

Așa că lasă-ne într-un comentariu cu 4 articole  de pe Dazzle și motivele pentru care îți plac și ești înscris la concurs 🙂 Succes!

Câştigătorii concursului sunt Costi(Atitudinea este totul) şi Geanina(Paşii uriaşi) 🙂 Mulţumim celorlalţi participanţi şi vă mai aşteptăm să participaţi şi la concursurile pe care le vom organiza în viitor. Mulţumim şi prietenilor de la Dazzle pentru cărţile oferite 🙂