.st0{fill:#FFFFFF;}

Recomandări

Recomandări(1)

 February 21, 2010

By  Andrei Boar

Astăzi dăm drumul unei noi categorii pe TopHabits: Recomandări. Din când în când vom posta câte un articol în care vom enumera articolele din domeniul dezvoltării personale care ne-au plăcut de pe internet. Nu ne oprim aici: dacă aţi scris un articol interesant din domeniul ăsta vă aşteptăm să ne trimiteţi link-ul. Aşadar articolele care ne-au plăcut:

Dragă antreprenorule, un articol scris de Sergiu Biriş care te ajută să faci abstracţie de EI şi să-ţi continui drumul pe care ţi l-ai propus.

Mai avem un interviu cu Viorel Copolovici făcut de prietenul nostru, monstruleţul Motivonti.

Dragoş Rouă scrie în engleză The art of making mistakes, un articol despre greşeli şi modul în care te maturizează ele şi acceptarea lor.

Dan scrie despre trezitul devreme şi beneficiile acestuia.

În  Useful info to stay healthy aflăm despre efectul unor legume şi fructe asupra sănătăţii. Foarte interesante mi s-au părut cele 7 lucruri pe care să nu le faci după masă cu care se încheie articolul.

Marius îţi arată  Cum poţi să ajungi de la teamă la încredere în tine. Tot ce trebui e să te abonezi la newsletter ca să poţi descărca gratuit ghidul “Poti muta muntii din loc! – 6 metode verificate de crestere a increderii in sine”

Şi pentru că se apropie primăvara, sezonul mărţişoarelor, TopHabits vă recomandă nişte mărţisoare handmade pentru 1 martie.

Dacă sunteţi bloggeri şi aţi scris un articol pe tema dezvoltării personale vă aşteptăm cu un mail la tophabits[at]gmail.com în care să ne trimiteţi linkul. Vom fi bucuroşi să dăm mesajul mai departe 🙂

sursa FOTO

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch