.st0{fill:#FFFFFF;}

Recomandări

Recomandări(2)

 March 20, 2010

By  Andrei Boar

Cotinuăm seria recomandărilor TopHabits. Nu uitaţi: dacă găsiţi sau aţi scris ceva interesant din domeniul dezvoltării personale ne puteţi trimite oricând un mail la tophabits[at]gmail[punct]com. Iată ce am mai găsit noi interesant prin internet:

Chiar dacă a venit primăvara, ar trebui să avem mare grijă la alergiile de primăvară. Mihaela Nistor ne pune la dispoziţie 5 moduri de a evita alergiile de primăvară.

Cu siguranţă v-aţi făcut cel puţin o dată un test de personalitate. Paradoxal e că deşi petrecem timp 24 din 24 cu noi înşine, totuşi nu reuşim să ne cunoaştem îndeajuns. DăMaiDeparte.ro ne oferă Testul Eneagramei. Un test de personalitate care te va ajuta să îţi dai seama cine eşti.

Te-ai gândit vreodată că nu încerci suficient să fii fericit? Tema aceasta de gândire e propusă de Alexandru Negrea şi puteţi citi articolul aici. Un articol sugestiv despre importanţa gândirii pozitive în viaţă şi lipsa de sens a văicărelii.

Bogdan Grigore ne pune la dispoziţie 100 Exerciţii gratuite pentru training-uri. Nişte exerciţii interesante din care vom alege unele ca să le încercăm şi în echipa TopHabits.

Cu ocazia zilelor Facultăţii de Psihologie din Cluj-Napoca, Asociatia Studentilor Psihologi din Romania  şi Consiliul Reprezentantilor Studentilor vor organiza o serie de evenimente foarte tari. Vă invit aşadar pe blogul evenimentului şi să aruncaţi o privire. Atenţie: dacă vreţi să participaţi la training-uri va trebui să vă înscrieţi înainte de termenele limită.

Mihai Stănescu ne ilustrează 10 citate extraordinare. Sunt numai bune de meditat.

Dacă vreţi să vă creaţi un obicei şi vreţi ca cineva să vă bată la cap să vă îndepliniţi sarcinile, habitforge e site-ul ideal. Cei de la habitforge pornesc de la ideea că durează 21 de zile ca să-ţi formezi un obicei. După ce te înscrii pe site, vei primi în fiecare zi câte un mail cu întrebarea dacă ţi-ai făcut obiceiul ziua precedentă. Aceştia îţi vor monitoriza progresul şi te vor mai ajuta cu ceva citate motivaţionale.

Sperăm că v-au plăcut recomandările. Astea fiind spuse, TopHabits vă urează o primăvară frumoasă!

sursa FOTO

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch