.st0{fill:#FFFFFF;}

Evenimente

Schimbare pozitivă în cariera ta

 November 1, 2010

By  Andrei Boar

Nu ştii ce ai dori să faci profesional, ce job te-ar împlini?
Nu ştii de ce angajatorii nu îţi citesc cv-ul?
Nu ştii ce s-a întâmplat la interviu de nu ai mai fost sunat?
Vrei să afli mai multe despre educaţia antreprenorială, despre leadership?
Vrei să afli mai multe despre cum poţi să îţi schimbi modul de a gândi pentru a atrage jobul pe care ţi-l doreşti?

Vei găsi răspunsuri la toate întrebările tale participând la evenimentul Schimbare Pozitivă în cariera TA.  Vei avea parte de 6 seminarii, 3 prezentări ale unor oameni de succes, 3 grupuri de dezvoltare personală „Găseşte-ţi jobul pe care ţi-l doreşti”. În plus, vei putea afla ce job-uri vacante sunt în Cluj şi vei putea vorbi direct cu angajatorii, într-un cadru mai puţin formal!

Iată ce spune o persoană care s-a înscris la eveniment: “Mă numesc Ruxandra, am 28 de ani, am schimbat 4 job-uri până acum din domenii diferite, CV-ul meu e varză din cauza asta, am făcut cursuri peste cursuri, masterate peste masterate, dar nu mi-am găsit încă locul. Evenimentul Schimbare Pozitivă în Cariera TA sunt convinsă că îmi va schimba pozitiv viaţa profesională, este parcă gândit pentru oamenii care sunt în situaţia mea”.

CÂND: 15-18 NOIEMBRIE, INTRE ORELE 16-21

UNDE: BIBLIOTECA JUDETEANA „OCTAVIAN GOGA” CLUJ NAPOCA

ORGANIZATORI:
Schimbare Pozitiva impreuna cu IC Consulting, Artemisia Inc, Hedi Hoka Ph.D, Integra HR, Academia Succesului, Centrul de Resurse pentru Comunitate

Programul evenimentului îl puteţi găsi aici iar detalii despre înscriere, aici.

CONCURS:

Lasă un comentariu la acest articol şi poţi câştiga o invitaţie gratuită pe tot parcursul evenimentului. Descrie-ne în câteva cuvinte jobul care te-ar împlini şi eşti automat înscris la concurs. Cei doi câştigători vor fi anunţaţi în 14 noiembrie. Mult succes!

update: Câştigătorii sunt Mihaela şi Costi 🙂 Felicitări!

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Un job in vanzari mi ar prinde bine pentru ca ma ajuta ma cunosc mult mai bine, sunt folosite multe tool uri din NLP si Analiza Tranzactionala plus ca stabilesc mult mai usor legaturi cu oamenii de succes, oamenii care ma inspira.

  2. Jobul care m-ar implini ar fi in publicitate, mai mult ca sigur. M-ar defini foarte bine din mai multe puncte de vedere: ar fi locul unde as putea da frau liber imaginatiei mele si as utiliza si cunostintele din psihologie. Ar fi pasul perfect pentru mine sa pot discuta cu persoane ce activeaza in domeniu si sa aflu cum pot ajunge unul dintre ei.

  3. imi place foarte mult ideea acestui concurs, si pacat ca nu pot sustine personal echipa de la TH, dar le doresc mult succes :*:*:* Va simt lipsa 🙂

  4. Iata sunt din nou somer. Este o experienta nedorita profesional si in care chiar nu te odihnesti. Trebuie sa cauti zi de zi, lumea intra in contul tau se uita si nu cumpara. Dupa un timp am inceput sa ma gandesc la o reconversie. Ce sa fie? Ce pot face azi ca maine sa castig mai bine? Acum nu stiu.

  5. Mi-ar placea propriul meu sef.Visul meu e sa am un SPA, undeva la mare, preferabil in Italia. Sa fac ceea ce imi place, fara sa depind de nimeni.

  6. Au trecut 22 ani de cand am hotarat sa nu mai am un servici cu program .
    Sunt sef si subaltern ,muncesc cum ,cand si unde vreau ,e SUPER .
    Multumesc ,in fiecare zi pentru decizia asta.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch