.st0{fill:#FFFFFF;}

Evenimente

Seminar Essence Foundation la Cluj

 September 13, 2013

By  Cristian Ciuberea

In perioada 20-22 Septembrie 2013, are loc editia a VI-a editie a seminarului Essence Foundation la Cluj Napoca, cu Dr Menis Yousry. Este un seminar de dezvoltare personala ce se desfasoara pe parcursul a trei zile, utilizand cel mai puternic instrument si anume trairea, experienta proprie, pentru a te ajuta sa iti descoperi tiparele subconstiente ce te impiedica sa iti atingi obiectivele in viata de zi cu zi.

In cadrul seminarului, iti vei dezvolta instrumente practice pe care sa le utilizezi in viata cotidiana pentru:

  • a-ti imbunatati increderea in tine
  • a-ti imbunatati comunicarea cu familia, prietenii si colegii tai
  • a te elibera de trecut cu compasiune pentru tine si pentru ceilalti.

In acest fel, resursele si concentrarea ta vor creste exponential pentru a-ti permite sa iti atingi potentialul tau uman si profesional.

Dr. Menis Yousry a creat seminariile de dezvoltare personala Essence dupa o experienta de peste 15 ani ca Supervizor al Sistemului National de Sanatate al Marii Britanii, Psiholog si Psihoterapeut Sistemic de Familie. In ultimii 20 de ani, Dr. Yousry a condus si facilitat personal procesul Essence in peste 16 locatii din Europa, SUA, America Latina si Orientul Mijlociu. Cartea Dr. Yousry, publicata de editura Hayhouse, “Discover Your Hidden Memory and Find the Real You” a fost deja tradusa in 5 limbi si tot mai multe traduceri sunt in curs de publicare.

Taxa de participare este de 700 RON/persoana.
Locatia: West City Hotel

Testimoniale participanti

Cristian Ciuberea


Cristian Ciuberea este unul din fondatorii TopHabits.ro. Este interesat de potenţialul uman şi cum anume îl poţi trezi pe uriaşul din tine, considerând că după ce reuşeşti să faci asta, restul e optimizare.

Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch