.st0{fill:#FFFFFF;}

Blog

Tu ştii ce înseamnă De.Pe.?

 May 12, 2010

By  Andrei Boar

În această primăvară, echipa TopHabits te invită să participi la concursul De.Pe.

Iar pentru că lucrurile bune vin întotdeauna în două variante, te lăsăm să alegi cum vrei să se desfăşoare totul:

Ce trebuie să faci?

Varianta A: Fii curios, caută şi postează un clip mişto şi motivaţional pe pagina de Facebook a blog-ului TopHabits şi intri automat în competiţia pentru cel mai cool clip, iar dacă clip-ul tău e cel mai apreciat de fani atunci….

Varianta B: Fii curios, inspiră-te din stilul articolelor de pe blog-ul TopHabits şi scrie un material original de aprox. 500 de cuvinte şi care să aibă legătura cu domeniul dezvoltării personale pe care noi ţi-l publicăm, iar dacă textul tău e cel mai apreciat de ceilalţi fani TopHabits, atunci….

Cu ce te poţi alege de pe urma concursului De.Pe.?

Varianta A: Una dintre cele trei cărţi scrise de  Osho(Curajul, Inteligenţa sau Conştientizarea), livrată la tine acasă, perfectă pentru lectura ta din această vară.

Varianta B: Un frappe răcoritor cu unul dintre cei mai cool traineri din Cluj-Napoca şi ocazia de-ai întâlni pe membrii echipei TopHabits.

P.S. Iar dacă ghiceşti de la ce vine denumirea concursului nostru, avem o surpriză pentru tine 🙂

sursa FOTO

articolele pentru concurs se trimit la tophabits[at]gmail[punct]com

filmuleţele nu trebuie făcute de voi

concursul se termină în 26 mai

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. greuuu, greuuu la concurs! Pai,” de”de la dezv. si” pe” de la personala.DAAAR ,ma tot intreb de-o zi si-o noapte: ce-o fi insemnand” cool”, “traineri”, iar “cool” si” frappe”si iar” frappe”??( ca misto stiu) 🙂 🙂

 2. @ un ohm Din păcate nu 😀

  @sim Succes 😀 Poţi oricând să-ţi inviţi prietenii să-ţi voteze clipul 🙂

  @anadana Se pare că nu înseamnă dezvoltare personală 😀 cool=misto. Frappe e cafea pana la urma cu niste lucruri in plus.

 3. Domnule, vad ca ai luat-o in serios! Nu ziceam eu de la inceput ca-i greuuu? Esti dragut ca –mi dai explicatii, numai ca eu tot” nu” pricep…:(

 4. @anadana Adică să placă şi la alţii 😛

  @Cristi Frumos. Însă ca să participi la concurs cu un filmuleţ trebuie să-l postezi pe pagina noastră de facebook 🙂

 5. A, deci nu inseamna dezvoltare personala? Ha! Stai asa ca ma prind eu ce inseamna in curand atunci 😀

  Intrebare: Daca am postat video pe FB pot sa scriu si articol? Acesta poate fi publicat intai pe blogul meu

 6. sau nu? Ca pot sa scriu de doua ori in doua limbaje diferite, oricum e ceva foarte important ce vreau sa transmit si cititorilor mei.

 7. @Andrei Boar Am postat pe pagina voastra de facebook , dar am mai vazut ca a postat o tipa tot despre el , avand in vedere ca eu am postat acum 3 zile aici si ea acum 1 zi acolo. Acum luati in considerare cum vreti voi.

  ciao

 8. @Cristi Filmuleţele propuse de concurenţi sunt majoritatea foarte populare, aşa că e normal să fie aceleaşi filmuleţe care plac unui număr mare de oameni. Noi îţi propunem în felul următor:

  1. îţi poţi alege alt filmuleţ cu care să participi(cu siguranţă nu e singurul filmuleţ care te motivează)

  2. îţi păstrăm filmuleţul acesta pe Facebook, iar premiul merge la filmuleţul cu mai multe voturi. Pentru asta e uşor să-ţi rogi prietenii să dea Like. Îţi aşteptăm răspunsul 🙂

 9. @Andrei Boar ok va mai dau un motivational puternic de o ora si 12 minute. am sa il pun pe pagina tophabits de facebook.

  1. @Mihaela Doar pentru varianta B, intalnirea cu trainerul ar fi ideal sa fii din Cluj. In rest pentru varianta cu filmuletul avand ca premiu o carte de Osho poti fi de oriunde 😀

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch