.st0{fill:#FFFFFF;}

Blog, Motivaţional

Votaţi clipurile cele mai motivaţionale!

 May 22, 2010

By  Andrei Boar

Pe la mijlocul lunii mai, am lansat un concurs pentru pasionaţii de dezvoltare personală rugându-i fie să posteze un clip motivaţional pe pagina noastră de Facebook, fie să scrie un articol din domeniul dezvoltării personale.

Pentru că nu toţi concurenţii sunt familiari cu Facebook, ne-am decis să postăm în acest articol filmuleţele cu care concurează fiecare şi să facem un sondaj în care să decideţi care sunt filmuleţele care vă motivează cel mai mult. Aşadar:

Lista concurenţilor

Iuliana Chiciuc participă cu scrisoarea către liceeni a lui Tudor Chirilă. Nu e chiar un filmuleţ, însă e pe Youtube şi e într-adevăr motivaţională:

Cristi Ştefan participă cu expunerea lui Randy Pausch:

Nicoleta Scutaru vine cu un filmuleţ emoţionant: “Pe mine povestea lui Nick Vujicic mă emoţionează şi mă motivează teribil. Dacă vă uitaţi la clipul ataşat, veţi descoperi un discurs care o să vă pună pe gânduri, un discurs despre eşec. Gives me hope! :)”

Dan Mihăiescu participă cu un filmuleţ ce îl are ca protagonist pe Steve Pavlina care ne învaţă cum să manifestăm abundenţa în vieţile noastre:

Tibi Neag participă cu un filmuleţ în care un om face cât o formaţie 😀 :

Câmpean Constantin participă cu un filmuleţ în care Will Smith ne spune care e cheia unei vieţi de succes:

Radu Popescu participă cu celebrul discurs al lui Steve Jobs:

Simina Codrean participă cu un filmuleţ despre gândirea pozitivă care ne înfăţişează nişte citate motivaţionale:

Pascar Daniel ne arată cum poate un copil să motiveze:

Votează clipul tău preferat

Aceştia sunt concurenţii şi filmuleţe lor care participă pentru a câştiga o carte scrisă de Osho. Puteţi vota mai mulţi concurenţi deodată în caz că v-au plăcut mai multe filmuleţe:

[poll id=”2″]

* puteţi vota până în data de 26 mai ora 19. Primii 3 participanţi care adună cele mai multe voturi câştigă o carte scrisă de Osho din partea echipei TopHabits. Iar dacă eşti din Cluj şi doreşti să te întâlneşti cu un trainer trimite-ne până în 26 mai un articol la tophabits[at]gmail[punct]com. Succes!

sursa FOTO

Andrei Boar


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Am gasit o solutie f ingenioasa sa obtin cele mai multe voturi , daca am sa castig , respectiv sa ies pe locul 1 , am sa va spun cum am facut.
    Nimic ilegal , doar marketing.

  2. @Dan Mersi 🙂

    @Cristi Îţi mulţumim pentru participare 🙂 Încă aşteptăm metoda ta ingenioasă 😛

  3. Desi s-a terminat votarea clipurile au fost foarte bune motivationale si chiar simt ca am invatat ceva nou din discursurile lui Will Smith si Steve Jobs ….n-ar fi rau sa mai faceti un concurs de genul bazat pe scurt metraje motivationale sau chiar comice :D…o zi buna va doresc

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch