.st0{fill:#FFFFFF;}

Evenimente

Castiga o invitatie la evenimentul “Sarbatoreste-ti Viata”

 April 15, 2013

By  Cristian Ciuberea

Sărbătoreşte-ţi Viaţa! este un eveniment bianual de dezvoltare personală ce are loc în Cluj-Napoca, eveniment care crează spaţiu de întalnire între mai mulţi speakeri (terapeuţi, doctori, psihologi, oameni de afaceri etc.) care vin să împartăşească din experienţa lor şi oameni dornici de schimbari pozitive.

Vor fi două zile de sărbătoare într-un cadru informal în care vor avea loc seminarii susţinute de Hedi Hoka, Cristina Varo, Rita Mureşan, Aminda, Carmen Todor, Eliade Rotariu, Delia Mureşan, Emilia Luca si alţi speakeri cunoscuţi.

În urma participării la acest eveniment organizat de Asociația Schimbare Pozitivă, ce va avea loc in 27-28 aprilie la IMPACT Restaurant & Events Cluj-Napoca, tu vei reuşi:

 • să iei atitudine şi să te sărbătoreşti zilnic în loc să te plângi;
 • să te bucuri de lucrurile simple şi frumoase;
 • să fii recunoscător pentru ceea ce ai, fără a te mai agăța de trecut;
 • să îți asumi responsabilitatea propriei vieți, în loc de a o trăi pe a altora;
 • să îți construieşti propria fericire în mod conştient, în loc să alergi dupa ea.

Eşti invitat să fii sărbătorit alaturi de mulți oameni frumoşi care se bucură de viață.

Vino să te bucuri de tine şi să te molipseşti de energia generatoare de schimbări pozitive.

Programul si alte detalii se  gasesc aici: http://sarbatoresteviata.schimbarepozitiva.ro/

Concurs

TopHabits pune la bataie o invitatie STANDARD. Pentru a participa la concurs e nevoie:

1. Sa dai un share la acest articol

2. Sa lasi un comentariu in care sa ne spui de ce vrei sa participi la eveniment sau cum iti sarbatoresti tu viata.

Concursul se incheie Duminica, 21 aprilie. Castigatorul va fi tras la sort folosind serviciul random.org

Update: castigatoarea concursului este Dona. Felicitari!

Dovada extragerii http://www.screenr.com/jra7

Cristian Ciuberea


Cristian Ciuberea este unul din fondatorii TopHabits.ro. Este interesat de potenţialul uman şi cum anume îl poţi trezi pe uriaşul din tine, considerând că după ce reuşeşti să faci asta, restul e optimizare.

Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Cu toate ca locuiesc de foarte multi ani in Bucuresti , sint nascuta si am copilarit in Cluj si as dori sa vin special la aceasta conferinta, pentru a cunoaste oameni noi si pt ca ma intereseaza subiectele ce urmeaza a fi dezbatute. Deasemenea m-as bucura sa pot sa revad Clujul, dar din pacate posibilitatile finanaciare nu imi permit sa suport si pretul invitatiei si cheltuielile cu drumul si cazarea.

 2. Presiunea societăţii ne face să devenim frustraţi dacă planurile noastre de viitor nu coincid cu ceea ce ne-am imaginat şi pentru ce ne-am pregatit. Astfel gândurile noastre se rezumă la viitor si tot ce putem face să ajungem la acel scop (împlinire financiară, familie etc). Când vom îndeplini acele obiective vom avea altele, care nu ne vor lasa să trăim în prezent şi să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Pentru că majoritatea cărţilor scrise de aşa numiţii oameni de succes mizează pe ideea construrii vitorului in n paşi, mi-aş dori să particip mult la aceast workshop pentru a vedea şi alt punct de vedere, total diferit de ceea ce ne implementează societatea actuală.

 3. Mi-ar prinde bine o plimbare la Cluj.N-am mai fost de un an si ceva… .Cred ca ar fi un lucru bun sa mai incerc sa schimb cate ceva in viata mea , in sensul pozitiv desigur.

 4. Bravo Cristian pentru initiativa!
  Voi da share la acest anunt. Imi place Clujul desi e departe de Iasi. Daca timpul mi-ar permite as veni cu drag … in schimb o sa fie acolo o prietena.

  Mi-a placut mult descrierea ta ……
  “Cristian Ciuberea este unul din fondatorii TopHabits.ro. Este interesat de potenţialul uman şi cum anume îl poţi trezi pe uriaşul din tine, considerând că după ce reuşeşti să faci asta, restul e optimizare.”

 5. Salut si bine v-am gasit!
  Imi doresc sa particip la acest eveniment pentru ca este o sansa minunata in care pot cunoaste oameni de valoare dispusi sa ofere informatii si sfaturi necesare dezvoltarii personale. Consider ca voi avea multe de invatat si prin urmare voi putea sa impartasesc experienta mea si cu toti ceilalti.
  In incheiere, doresc sa va spun ca eu sarbatoresc viata cu cei dragi si daruind cat mai multe zambete si voie buna.
  Va multumesc pentru aceasta oportunitate.

 6. Motivatia este catalizatorul a orice ai vrea sa faci in viata. Desi imi iau “doza” zilnica din diverse surse, consider ca mereu e loc de mai mult.

 7. Cum imi sarbatoresc eu Viata? Imbratisand atat momentele frumoase cat si cele mai putin frumoase din fiecare zi. Bucurandu-ma mai mult de calatorie, decat de destinatie.
  Vreau sa particip, datorita oamenilor frumosi pe care am sa-i intalnesc la “Sarbatoreste-ti Viata!”
  Multumesc!

 8. Sarbatoresc viata in fiecare zi prin caldura si dragostea pe care o ofer celor din jurul meu, prin implicare in tot ceea ce fac. Sigur exista si alte metode de a sarbatori viata, pe care sper sa le aflu la acest eveniment 🙂

 9. De ce vreau sa particip? E simplu… Avand in vedere oamenii frumosi pe care i-as intalnii acolo, sunt convins ca e un eveniment care m-ar incarca cu multa multa energie pozitiva pe termen lung.

  Sper sa ma alegeti! 🙂

  Merci!

 10. Speakeri de exceptie, cele mai bune oportunitati de networking, modele de viata care inspira si resurse pozitive. Sun doar cateva dintre motivele pentru care imi doresc sa+mi imbogatesc viata cu aceasta experienta!

 11. Uite, asta imi pare un eveniment extraordinar care ar trebui realizat la nivel de tara, daca nu chiar global. Deseori suntem prinsi in probleme si uitam sa traim in prezent. Nu tin neaparat sa castig, dar mi-a placut mult ideea. Bravo!

 12. Intamplator sau nu, in perioada 26 aprilie- 1 mai voi fi in Cluj si mi-ar placea tare mult sa am ocazia sa particip si la un astfel de eveniment. 🙂

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch